завод ЗАО « Антик »
завод ЗАО « Антик »
Львов, вул. Промышленая, 50
Фото  1 Гранітні бордюри . Бордюри з граніту . 155943

Гранітні бордюри . Бордюри з граніту .

0 грн
Код 155943
Поставщик завод ЗАО « Антик »
Единица измерения (м.п.)
Производитель Антік
Оценка

Описание

ЗАТ «Антік» займається виробництвом бордюр з граніту. Гранітні бордюри використовується в будівництві доріг. Граніт - один з найміцніших і найкрасивіших оздоблювальних матеріалів. Гранітний бордюр має високу щільність, в мінімальній кількості вбирає воду, стійкий до стирання. Завдяки фізичним властивостям граніту, укладання цього бордюру є не проблематичним, вимагає мінімальні затрати коштів та часу. Бордюр гранітний - це можливість зберегти красу і вишуканість Вашого тротуару на десятки років. Є дві вагомі причини естетичного і практичного характеру, щоб купити гранітний бордюр. Гранітний бордюр - це можливість вибору фактури і кольору, атрибут дизайну, який допоможе при індивідуальному підході до виробництва бордюрів з граніту реалізувати будь-які Ваші ідеї. Невибагливість граніту в догляді і наявність широкого вибору засобів для догляду робить використання цього каменю при виготовленні бордюрів, просто незамінним.
  
Зупинивши свій вибір на гранітному бордюрі, не забувайте, що при виборі цього виробу потрібно взяти до уваги не тільки колір граніту, структуру і малюнок, але в тому числі слід обов'язково врахувати поєднання того чи іншого матеріалу з цим каменем. Наприклад, укладання гранітного бордюру повинне поєднуватися з матеріалом, з якого викладена сама дорога, для того, щоб після установки Ваш гранітний бордюр виглядав ідеально.

Позмагатися з гранітним бордюром щодо популярності і якості може тільки мармуровий бордюр.

На сьогоднішній день бордюри з мармуру набирають все більшого поширення. А наше підприємство ЗАТ «Антік», з 1999 року ведучи видобуток натуральних каменів, задовільняє попит високоякісними матеріалами і виробами. Адже використання в оформленні виробів з натурального каменю - це завжди актуально, стильно, практично і є ознакою гарного смаку володаря виробу з цього матеріалу. Співробітники компанії «Антік» розроблять, виготовлять, привезуть і встановлять готовий виріб. Також ви можете отримати консультації від наших фахівців

Оставить комментарий

Комментарии, отзывы

Комментариев ещё нет. Оставить комментарий

Другие предложения